Ikona

Varovanje osebnih podatkov

Ta politika zasebnosti opisuje, kako restore-virginity.com (»spletno mesto«) zbira, uporablja in razkriva vaše osebne podatke, ko obiščete ali opravite nakup na spletnem mestu.

Zbiranje osebnih podatkov

Ko obiščete spletno mesto, zbiramo določene podatke o vaši napravi, vaši interakciji s spletnim mestom in podatke, potrebne za obdelavo vaših nakupov. Dodatne informacije lahko zberemo tudi, če nas kontaktirate za podporo strankam. V tej politiki zasebnosti se na "vse osebne podatke" sklicujemo na vse informacije, ki lahko posameznika enolično identificirajo (vključno s spodnjimi podatki). Oglejte si spodnji seznam za več informacij o tem, katere osebne podatke zbiramo in zakaj.

Informacije o napravi

  • Primeri zbranih osebnih podatkov: različico spletnega brskalnika, naslov IP, časovni pas, informacije o piškotkih, katera spletna mesta ali izdelke si ogledujete, iskalne izraze in način interakcije s spletnim mestom.
  • Namen zbiranja: za natančno nalaganje spletnega mesta in za analizo uporabe spletnega mesta za optimizacijo našega spletnega mesta.
  • Vir zbirke: Zbere se samodejno, ko dostopate do našega spletnega mesta s pomočjo piškotkov, dnevniških datotek, spletnih svetilnikov, oznak ali slikovnih pik
  • Razkritje za poslovni namen: deli z našim procesorjem Shopify in Paypal.

Podatki za naročilo

  • Primeri zbranih osebnih podatkov: ime, naslov za izstavitev računa, naslov za dostavo, podatki za plačilo (vključno s številkami kreditnih kartic), e -poštni naslov in telefonska številka.
  • Namen zbiranja: da vam ponudimo izdelke ali storitve za izpolnitev naše pogodbe, obdelamo vaše podatke o plačilu, poskrbimo za pošiljanje in vam dostavimo račune in / ali potrditve naročil, komuniciramo z vami, preverimo naša naročila za morebitno tveganje ali goljufijo in kadar smo v skladu v skladu s preferencami, ki ste jih delili z nami, vam zagotavljajo informacije ali oglaševanje v zvezi z našimi izdelki ali storitvami.
  • Vir zbirke: zbrane od vas.
  • Razkritje za poslovni namen: deljeno z našim procesorjem Shopify in Paypal.

Informacije o podpori strankam 

  • Namen zbiranja: za podporo strankam.
  • Vir zbirke: zbrane od vas.

Mladoletne osebe

Spletno mesto ni namenjeno posameznikom, mlajšim od [18]. Osebnih podatkov otrok namerno ne zbiramo. Če ste starš ali skrbnik in menite, da nam je vaš otrok posredoval osebne podatke, nas prosite za izbris na spodnji naslov.

Skupna raba osebnih podatkov

Vaše osebne podatke delimo s ponudniki storitev, da bi nam pomagali pri zagotavljanju naših storitev in izpolnjevanju pogodb z vami, kot je opisano zgoraj. Na primer:

  • Za prenos naše spletne trgovine uporabljamo Shopify. Več o tem, kako Shopify uporablja vaše osebne podatke, lahko preberete tukaj: https://www.shopify.com/legal/privacy.
  • Vaše osebne podatke lahko delimo v skladu z veljavnimi zakoni in predpisi, kot odgovor na sodni poziv, nalog za preiskavo ali drugo zakonito zahtevo po informacijah, ki jih prejmemo, ali za drugačno zaščito naših pravic.
  • Vedenjsko oglaševanje

Kot je opisano zgoraj, vaše osebne podatke uporabljamo za zagotavljanje ciljanih oglasov ali tržnih sporočil, za katere menimo, da bi vas lahko zanimali. Na primer:

  • Google Analytics uporabljamo za lažje razumevanje, kako stranke uporabljajo spletno mesto. Več o tem, kako Google uporablja vaše osebne podatke, si lahko preberete tukaj: https://policies.google.com/privacy?hl=en. Tu lahko tudi onemogočite Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • Informacije o vaši uporabi spletnega mesta, vaših nakupih in vaši interakciji z našimi oglasi na drugih spletnih mestih delimo z našimi oglaševalskimi partnerji. Nekatere te podatke zbiramo in delimo neposredno z našimi oglaševalskimi partnerji, v nekaterih primerih pa z uporabo piškotkov ali drugih podobnih tehnologij (s katerimi lahko odobrite, odvisno od vaše lokacije).

Če želite več informacij o tem, kako deluje ciljno oglaševanje, obiščite izobraževalno stran Network Advertising Initiative (NAI) na naslovu http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Ciljno oglaševanje lahko onemogočite z:

Poleg tega lahko nekatere od teh storitev onemogočite tako, da obiščete portal za izključitev Digital Advertising Alliance na naslovu: http://optout.aboutads.info/.

Uporaba osebnih podatkov

Vaše osebne podatke uporabljamo za zagotavljanje naših storitev, ki vključujejo: ponujanje izdelkov za prodajo, obdelavo plačil, pošiljanje in izpolnjevanje vašega naročila ter sprotno obveščanje o novih izdelkih, storitvah in ponudbah.

Zakonita podlaga

V skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (»GDPR«), če ste rezident Evropskega gospodarskega prostora (»EGP«), vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi naslednjih zakonitih podlag:

  • Vaše soglasje;
  • Izvajanje pogodbe med vami in spletnim mestom;
  • Izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti;
  • Za zaščito svojih vitalnih interesov;
  • Za izvajanje naloge, ki se izvaja v javnem interesu;
  • Za naše zakonite interese, ki ne prevladajo nad vašimi temeljnimi pravicami in svoboščinami.

zadržanje

Ko oddate naročilo prek spletnega mesta, bomo vaše osebne podatke hranili za svojo evidenco, razen če in dokler ne zahtevate, da te podatke izbrišemo. Za več informacij o vaši pravici do izbrisa glejte spodnji razdelek »Vaše pravice«.

Samodejno odločanje

Če ste rezident EGP, imate pravico ugovarjati obdelavi, ki temelji izključno na avtomatiziranem odločanju (ki vključuje profiliranje), kadar ima to odločanje pravni učinek na vas ali drugače pomembno vpliva na vas.

We [NE / NE] vključite se v popolnoma avtomatizirano odločanje, ki ima pravni ali drugačen pomemben učinek z uporabo podatkov o strankah.

Naš procesor Shopify uporablja omejeno avtomatizirano odločanje za preprečevanje goljufij, ki nimajo pravnega ali drugačnega pomembnega vpliva na vas.

Storitve, ki vključujejo elemente avtomatiziranega odločanja, vključujejo:

  • Začasni seznam naslovov IP, povezanih s ponavljajočimi se neuspešnimi transakcijami. Ta denylist vztraja majhno število ur.
  • Začasni seznam seznamov kreditnih kartic, povezanih z navedenimi naslovi IP. Ta denylist vztraja majhno število dni.


    Vaše pravice

    GDPR

    Če ste rezident EGP, imate pravico dostopati do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, jih prenesti na novo storitev in zahtevati, da se vaši osebni podatki popravijo, posodobijo ali izbrišejo. Če želite uveljaviti te pravice, nas kontaktirajte preko spodnjih kontaktnih podatkov

    Vaši osebni podatki bodo prvotno obdelani na Irskem, nato pa preneseni izven Evrope za shranjevanje in nadaljnjo obdelavo, vključno s Kanado in ZDA. Za več informacij o tem, kako so prenosi podatkov skladni z GDPR, glejte Shopify's GDPR Whitepaper: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

    CCPA

    Če ste prebivalec Kalifornije, imate pravico dostopati do osebnih podatkov, ki jih imamo o vas (znanih tudi kot „Pravica do vedeti“), jih prenesti v novo storitev in zahtevati popravek vaših osebnih podatkov , posodobljeno ali izbrisano. Če želite uveljavljati te pravice, se obrnite na nas preko spodnjih kontaktnih podatkov.

    Če želite imenovati pooblaščenega zastopnika, ki bo v vašem imenu predložil te zahteve, nas kontaktirajte na spodnji naslov.

    Piškotki

    Piškotek je majhna količina informacij, ki se prenesejo v vaš računalnik ali napravo, ko obiščete naše spletno mesto. Uporabljamo številne različne piškotke, vključno s funkcionalnimi, uspešnimi, oglaševalskimi in piškotki v družabnih omrežjih ali z vsebinami. Piškotki izboljšajo vašo izkušnjo brskanja, saj spletnemu mestu omogočajo, da si zapomni vaša dejanja in nastavitve (na primer prijavo in izbiro regije). To pomeni, da vam teh podatkov ni treba znova vnašati vsakič, ko se vrnete na spletno mesto ali brskate z ene strani na drugo. Piškotki ponujajo tudi informacije o tem, kako ljudje uporabljajo spletno mesto, na primer ali prvič obiščejo ali so pogosti obiskovalec.

    Naslednje piškotke uporabljamo za optimizacijo vaše izkušnje na naši spletni strani in za zagotavljanje naših storitev.

    Piškotki, potrebni za delovanje trgovine

    Ime funkcija
    _vstran Uporablja se v povezavi z dostopom do skrbnika.
    _secure_session_id Uporablja se v povezavi z navigacijo skozi trgovino.
    voziček Uporablja se v povezavi z nakupovalnim vozičkom.
    cart_sig Uporablja se v povezavi s plačilom.
    cart_ts Uporablja se v povezavi s plačilom.
    checkout_token Uporablja se v povezavi s plačilom.
    Skrivnost Uporablja se v povezavi s plačilom.
    secure_customer_sig Uporablja se v povezavi s prijavo stranke.
    storefront_digest Uporablja se v povezavi s prijavo stranke.
    _shopify_u Uporablja se za posodabljanje podatkov o računu stranke.

    Poročanje in Analytics

    Ime funkcija
    soglasje sledenja Nastavitve sledenja.
    _Ciljna stran Sledite ciljnim stranem
    _origin_referrer Sledite ciljnim stranem
    _s Shopify analitika.
    _shopify_fs Shopify analitika.
    _shopify_s Shopify analitika.
    _shopify_sa_p Shopify analitiko v zvezi s trženjem in napotitvijo.
    _shopify_sa_t Shopify analitiko v zvezi s trženjem in napotitvijo.
    _shopify_y Shopify analitika.
    _y Shopify analitika.

    Čas, ko piškotek ostane v vašem računalniku ali mobilni napravi, je odvisen od tega, ali gre za "trajni" ali "sejni" piškotek. Sejni piškotki trajajo, dokler ne ustavite brskanja, trajni piškotki pa trajajo, dokler ne potečejo ali so izbrisani. Večina piškotkov, ki jih uporabljamo, je trajnih in poteče med 30 minutami in dvema letoma od datuma, ko so naloženi v vašo napravo.

    Piškotke lahko nadzirate in upravljate na različne načine. Upoštevajte, da lahko odstranjevanje ali blokiranje piškotkov negativno vpliva na vašo uporabniško izkušnjo in deli našega spletnega mesta morda ne bodo več v celoti dostopni.

    Večina brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko sami določite, ali želite piškotke sprejeti prek kontrolnikov brskalnika, ki jih pogosto najdete v meniju »Orodja« ali »Nastavitve«. Za več informacij o tem, kako spremeniti nastavitve brskalnika ali kako blokirati, upravljati ali filtrirati piškotke, lahko najdete v datoteki za pomoč brskalnika ali na spletnih mestih, kot so www.allaboutcookies.org.

    Poleg tega upoštevajte, da blokiranje piškotkov morda ne bo popolnoma preprečilo, kako delimo podatke s tretjimi osebami, kot so naši oglaševalski partnerji. Če želite uveljaviti svoje pravice ali zavrniti določeno uporabo vaših podatkov s strani teh strank, sledite navodilom v zgornjem razdelku »Vedenjsko oglaševanje«.

    Ne sledim

    Upoštevajte: ker v panogi ni doslednega razumevanja, kako se odzvati na signale »Ne sledi«, ne bomo spreminjali postopkov zbiranja in uporabe podatkov, ko zaznamo tak signal iz vašega brskalnika.

    Spremembe

    Ta pravilnik o zasebnosti lahko občasno posodobimo, da na primer odraža spremembe naše prakse ali iz drugih operativnih, pravnih ali regulativnih razlogov.

    Kontakt

    Če imate več informacij o naših praksah varovanja zasebnosti, če imate vprašanja ali če želite vložiti pritožbo, nas kontaktirajte po elektronski pošti na [e-poštni naslov] ali po pošti z uporabo spodnjih podrobnosti:

    Nemška kakovost Co., Ltd.

    137 Moo 9, Banglamung, Chon Buri 20150, Tajska

    contact@ivirginal-yes.com